HTML

mementó a fába szótult féregről

2013.02.26. 01:00 nemaszaja

őrület volt ez a mai nap. igazából melyik nap nem őrület?

mementó a fába szótult féregről

miért szorult vajon a fába a féreg? vajon tényleg féreg volt-e ami a fába szorult? nem volt ott neki nagyon rossz? igazából elég rosszindulatú - és valahol természetesen rassizsta - ez a szólás-mondás (mennyire ez a legszebb sz a világon). mit ártot szegény féreg akárkinek is, hogy a fába kellett szolrulnia? Mert oké, hogy ordibál, de mi a fenéért nem segíz neki senki? Vajon ez egy metafora a mai kétségbeesetten közönyös világban? 

Miért jutott idáig a világ? hogy férgeket hagyunk a fába szorulni? egymásnak nem segítzünk? a közöny borús köde elért emost már a mindennapjainkat is - az embenrek kilátástalan szélmalomharca az élettel most már örökös lett, az emberi erőfeszítés egyszerre vált céltalanná ás partalannázzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hopp elaludtam

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vakongepeles.blog.hu/api/trackback/id/tr275105753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása