HTML

gépelj vakon!

Friss topikok

Címkék

Gépelj Vakon! JÁTÉK

2014.09.13. 23:43 nemaszaja

Sziasztok!

 

Most egy nagyon rövid kis játékot fogok tanítani nektek: a játékot meglepő módon két ember fogja tudni játszani, a kellékigényük nem sok, csak két számítógép vagy laptop, illetve, hogy a két ember egymáshoz képest hallótávolságban legyen.

 

A játék további fontos kelléke, hogy a két számítógép között valamiféle chat alkalmazás fusson. A játék folyamán az egyik fél átkiabál a másik félnek valamilyen mondatot, amit a másik fél köteles VAKON begépelni: azán közös jelre mindketten megnézik, hogy mit írt a másik. Ez nagyon sok különböző vicces szituációhoz evezethet, amikor a vicces félreírásokon a játékosok együtt nevetnek! (Köszönöm szépen Engler Tamásnak, hogy tesztelte velem ezt a játékot még 2012-ben).

 

FIGYELEM! A játék jelentősen veszít az élvezeti faktorából akkor, ha a játékosok már rendesen tudnak vakon gépelni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vakongepeles.blog.hu/api/trackback/id/tr696696031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása